Кръжоци


 • Разработка на мобилни приложения

Курсът „Разработване на мобилни приложения за начинаещи” има изцяло практична насоченост и запознава курсистите с принципите и техниките на създаване на мобилни приложения под управление на операционната система Android. Разглеждат се всички базови въпроси, свързани със създаване и изпълнение на Android-приложение с използване на езика за програмиране Java: графичен потребителски интерфейс, стартиране и комуникация между компоненти на приложението, съхранение на данни и достъп до тях, създаване и ползване на услуги, организация и управление на изпълнението на нишки, достъп до интернет ресурси и други.

Познания по програмиране не са необходими. Независимо от настоящата Ви професионална сфера и образование, курсът ще Ви даде стабилна основа за развитие като Андроид програмист. Нужни са мотивация за изучаване техниките за разработка на мобилни приложения за ОС Android и основни компютърни умения като управление на файлове, работа в интернет и стартиране на програми.

По време на курса се разработват реални проекти, които ще Ви помогнат да получите знанията и изградите уменията, търсени от ИТ компаниите.

Продължителност и Цена на курса в град София

Продължителността на курса е 2 месеца. Занятията се провеждат в малки групи до 6 човека, 2 пъти седмично по 4 академични часа (по 45 минути), общо 64 академични часа.

Провеждането на часовете се предвижда да бъде всяка събота и неделя от 09:00 до 12:00ч. 

Цената на курса е 432 лева, които може да платите на 2 вноски – в началото на курса се заплаща 2/3 от сумата (288 лева), а в началото на втория месец и останалата част от 144 лева.

При предплащане на цялата сума получавате 7 % отстъпка.

Може да ни пишете на имейл: info@nexume.eu или да се свържете с нас на телефон: 0878448764 при въпроси или нужда от допълнителна информация.


   Кръжок по цветарство

   В курса, който организирам ще запозная децата с основни правила при поддържането, пресаждането и грижата за саксийните растения.  Ще науча децата да обработват и подреждат стръкове рязан цвят от различни видове цветя и да правят от тях красиви букети,  стилни композиции и аранжировки. Ще ги науча да работят и използват различни материали в направата на аранжировките, така че те да изглеждат красиви и неповторими. Пред мен ще стои задачата – последователно, системно и целенасочено да развивам и усъвършенствам естетическия вкус на децата и да насърчавам детската наблюдателност. Способността да забележиш или да създадеш красивото се развива постепенно. Затова моите усилия при работата с децата ще бъдат насочени в тази посока. Да усетят красотата дори и в един стрък цвете и да добавят към него и нещо от себе си. Да притурят тяхната „нотка”, да пречупят реалността през собственият им поглед. В това е и магията, нали?

   Основната задача за развитието на децата чрез използването на материали подарени ни от природата подпомага формирането в тях на емоционално отношение към нея. Природата прави децата по-възвишени, по-богати душевно, по-наблюдателни, по-отзивчиви и по-състрадателни.  Природата се явява един от факторите, които влияят за развитието и формирането на естетическите чувства, тя е неизчерпаем източник на впечатления и е с емоционално въздействие върху тях. В живота на децата ни  тя заема значително място,  затова любовта към природата е добре да се възпитава още в най-ранно детство. Докато расте детето ние трябва да го научим  да обича красотата и хармонията, които царят в нея.  Ще отделя и време,  за да им покажа различни начини и техники за опаковане на малки подаръци и пакети. Направата на красиви панделки за всеки един от тях ще е приятно и леко занимание.

   Димитър Софрониев

   Преподавател


   • Литературен клуб „Забавното четене“: за деца и ученици привлечени от магията на четенето. Литературният клуб цели да даде възможност за развитие на уменията за възприемане, осмисляне и интерпретиране на художествени текстове и разкриване на емоционалното им внушение. Децата имат възможност, свободно и непринудено, да усъвършенстват правоговорната си култура, да развият комуникативните си умения, читателските интереси, творческите способности.