Екип


д-р Лилия Петрова

Управител

Академичен директор

Главен учител

 

д-р Лилия Петрова е възпитаник на Софийския университет и Факултета по педагогика, в който е завършила бакалавърска програма по Педагогика, магистратура Образователен мениджмънт и докторантура по Педагогика (Методика на работата на педагогическия съветник). Хоноруван преподавател е към факултета по Педагогика от 2005 г.

 

Има дългогодишна практика като учител в начална и предучилищна степен, с опит в прилагането на проактивни и интерактивни методи на работа.

д-р Димитър Петров

Преподавател

 

 

 

д-р Димитър Петров е преподавател в Департамент „Информатика” към Нов Български Университет.
 

 

Димитър Софрониев

Преподавател

(Кръжок по цветарство)

Казвам се Димитър Софрониев и се занимавам с цветя от 18 години. В момента управлявам и работя в магазин за цветя в ж.к. Лагера.

 

В съвременния живот, когато се обръща специално внимание на връзката ни с  природната среда, възпитанието на децата ни чрез природните средства и материали, трябва да заеме подобаващо място в ежедневието им. При децата се наблюдава голям стремеж към самостоятелност и независимост. Те искат да видят всичко и да открият всичко сами. Този им интерес ги насочва  към активна дейност. А материалите от природата ще са наш верен помощник и от тях ще творим приказни композиции.